Architectonisch beton

Elk project is anders en dus levert Stijlbeton altijd architectonisch beton op maat. Daarbij wordt een full-service gegarandeerd. We werken elk project in eigen beheer uit van de offerte tot de levering naar de werf.

Van idee tot realisatie

REALISATIE IN EIGEN BEHEER

Onze eigen studiedienst werkt alles uit van offerte tot productieplan. Op basis daarvan gaan onze ervaren arbeiders aan het werk. Voor de productie van wapeningskorven en bekistingsmallen hebben wij een eigen lasafdeling en schrijnwerkerij. Doordat alles maatwerk is, wordt er ook aandacht besteedt aan alle details.

In onze vernieuwde productiehal is een droge en vorstvrije stockage mogelijk van alle grondstoffen. Een gedeelte van de geproduceerde betonnen elementen zal binnen gestockeerd kunnen worden.

BETONCENTRALE

Een eigen betoncentrale is onontbeerlijk voor de fabricatie van architectonisch beton. Alleen dan kan men steeds een constante kleur en kwaliteit waarborgen.

Met onze eigen betoncentrale is het mogelijk om te werken naar de wensen van de klant. Er is een breed gamma aan kleuren en structuren waaruit gekozen kan worden. Onze witte beton wordt gemaakt met witte marmer granulaten, waarbij we een van de enige zijn in België.

transport

Met onze eigen transportdienst kunnen betonnen elementen tot op de werf gebracht worden om een correcte levering te verzekeren.

NORM EN KEURING

Bij Stijlbeton wordt architectonisch beton gemaakt volgens de Belgische norm en ons productieproces draagt ook de CE-markering sinds 2011.

De keuring gebeurt op basis van de normen:


Deze normen refereren allemaal naar de hoofdnorm (basisnorm) voor gewapend beton:
EN 13225 lijnvormige dragende elementen van gewapend beton
EN 14843 trappen van gewapend beton
EN 14992 dragende wandelementen van gewapend beton
Conformiteitscertificaat van productiecontrole in de fabriek

EN 13369 algemene bepalingen voor geprefabriceerde betonproducten
Prestatieverklaring [DoP] NL

Déclaration de performance [DoP]
FR

Vacatures

Om ons team uit te breiden zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten. Neem een kijkje bij onze vacatures.

kantel je toestel