En Français


Kolommen

De volledig naadloze en in één geheel gegoten kolommen van Stijlbeton zijn uniek in hun soort. Zowel esthetisch als dragend vervullen ze hun functie naast deuren, poorten, inkomluifels, enz. We hebben kolommen met kop en voet in beige siersteen, met kop en voet in antraciet siersteen, met verticale profilering en vierkante kolommen.

Kolom met kop en voet

Deze betonnen kolommen met kop en voet zijn een betaalbaar alternatief voor Franse steen. Alle vormen zijn mogelijk. Hoe ingewikkelder de vorm, hoe interessanter het prijsverschil met dezelfde kolom in echte natuursteen.


Kolom met vertikale profilering

De tekening op deze betonnen kolommen loopt van boven naar onder. We spreken van een verticale profilering, mogelijk bij zowel ronde als vierkante kolommen.


Vierkante kolom met vertikale profilering

Stijlbeton fabriceert ook vierkante, in één geheel gegoten kolommen in uw gekozen afwerking. De vierkante kolommen kunnen al dan niet voorzien worden van een horizontale profilering of een kop- en voetstuk zoals bij een ronde kolom.


Poortkolom

Poortkolommen zijn niet alleen de vaste verankering van uw poort, ze geven uw inrit of tuin ook meer cachet. De poortkolommen in architectonisch beton van Stijlbeton zijn op maat verkrijgbaar in alle mogelijke vormen en kleuren, zoals bijv. imitatie blauwe hardsteen. Of u nu kiest voor een klassieke of moderne poortkolom of een poortkolom met deksteen.