En Français


Stijlbeton: het bedrijf

Stijlbeton is een jonge en dynamische firma met een bijzonder rijke voorgeschiedenis, deze gaat zelfs terug tot een oude Lierse tegelfabriek uit de jaren ’30. Vandaag zijn we één van de belangrijkste spelers op de markt van architectonisch beton.

Diverse toepassingen

Aan de Schollebeekstraat langs het Netekanaal in Lier produceren we modern sierbeton voor de woning-, villa- en appartementsbouw. Stijlbeton staat voor u klaar om op elke werf – waar dan ook in België - bijzondere toepassingen in architectonisch beton te leveren, zoals kroonlijsten voor woningen, kolommen voor b.v. inkomportalen of poorten, gevelelementen, terrassen, sierlijsten en dakranden, luifels en raam- en deuromlijstingen. Zowat alle kleuren zitten in ons aanbod, met de nadruk op ‘imitatie Franse steen’ en ‘imitatie blauwe hardsteen’.

Full-service

Elk project is anders en dus levert Stijlbeton altijd sierbeton op maat. Daarbij garanderen we een full-service. We werken elk project in eigen beheer uit van het basisplan tot de uiteindelijke uitvoering. Onze interne studiedienst leidt alles in goede banen, zonder dat de klant er zich om hoeft te bekommeren.

Alles kan!

Het hart van onze studiedienst gaat trouwens telkens iets sneller slaan wanneer we van onze klanten een ‘moeilijke vraag’ ontvangen. Stijlbeton kan immers bijna elke vorm in sierbeton produceren. Daarvoor hanteren we een uniek procédé met mallen in kunststof.
Stijlbeton heeft in de loop der jaren een zeer rijke knowhow ontwikkeld op het vlak van architectonisch beton.
De particuliere klanten kunnen – eventueel samen met hun architect - op het bedrijf zelf komen kennismaken met de vele mogelijkheden die Stijlbeton aanbiedt.
Op termijn zal de firma ook met voorbeelden van toepassingen kunnen uitpakken in een eigen toonzaal. Uit reeds gerealiseerde projecten kan de kandidaat-bouwheer afleiden dat Stijlbeton al méér dan zijn waarde heeft bewezen.